Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Υπουργικό Συμβούλιο εκτάκτως συγκάλεσε την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της λήξης του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ, της επιδότησης στα καύσιμα κίνησης και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Αναμένεται να εξεταστούν μέτρα για στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια του Υπουργικού θα είναι σύντομη καθώς στις 12:00 το μεσημέρι θα δεχθεί Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, πριν το Υπουργικό, στις 10.00 π.μ., ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης με θέμα τον Φορολογικό Μετασχηματισμό, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Συμβούλων Πανεπιστημίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE