Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Υπουργικό Συμβούλιο εκτάκτως συγκάλεσε την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της λήξης του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ, της επιδότησης στα καύσιμα κίνησης και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Αναμένεται να εξεταστούν μέτρα για στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια του Υπουργικού θα είναι σύντομη καθώς στις 12:00 το μεσημέρι θα δεχθεί Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, πριν το Υπουργικό, στις 10.00 π.μ., ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης με θέμα τον Φορολογικό Μετασχηματισμό, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Συμβούλων Πανεπιστημίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE