Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Υπουργικό Συμβούλιο εκτάκτως συγκάλεσε την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της λήξης του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ, της επιδότησης στα καύσιμα κίνησης και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Αναμένεται να εξεταστούν μέτρα για στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια του Υπουργικού θα είναι σύντομη καθώς στις 12:00 το μεσημέρι θα δεχθεί Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, πριν το Υπουργικό, στις 10.00 π.μ., ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης με θέμα τον Φορολογικό Μετασχηματισμό, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Συμβούλων Πανεπιστημίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE