Χειροπέδες σε 37χρονο για δημιουργία πλαστών εγγράφων - Στις 6 οι συλλήψεις

Χειροπέδες σε 37χρονο για δημιουργία πλαστών εγγράφων - Στις 6 οι συλλήψεις

Η Αστυνομία προχώρησε την Τετάρτη 27/3 στη σύλληψη ενός ακόμη υπόπτου, άντρα ηλικίας 37 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας και καταρτισμού πλαστών εγγράφων.

Πρόκειται για υπόθεση καταρτισμού πλαστών αδειών οδήγησης, άλλων ευρωπαϊκών χωρών, καθώς και καταρτισμού πλαστής άδειας διαμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη πέντε πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE