Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 33 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, αξίας 2,800 ευρώ περίπου.

Επίσης, κατά την κλοπή, έγινε αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ, προκαλώντας ζημιές ύψους 4,150 ευρώ περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.