Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 33 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, αξίας 2,800 ευρώ περίπου.

Επίσης, κατά την κλοπή, έγινε αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ, προκαλώντας ζημιές ύψους 4,150 ευρώ περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE