Αεροδρόμιο Λάρνακας: Κατάπιε σκευάσματα με κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο - Χειροπέδες σε 24χρονη

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Κατάπιε σκευάσματα με κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο - Χειροπέδες σε 24χρονη

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με της Τελωνειακές Αρχές, για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω αεροδρομίων, ανακόπηκε χθες το πρωί για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 24 ετών, η οποία αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τρίτη χώρα.

Διενεργήθηκε έρευνα στην αποσκευή της χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο, ενώ στη συνέχεια η ίδια φέρεται να ανάφερε ότι έχει στο σώμα της σκευάσματα τα οποία περιέχουν κοκαΐνη.

Ακολούθησε ακτινολογικός έλεγχος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό ξένων σωμάτων στο σώμα της και κρατήθηκε για παρακολούθηση.

Η γυναίκα συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE