Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 49 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό τετραήμερη κράτηση άντρας ηλικίας 33 ετών, οποίος συνελήφθη στις 29/3/2024.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, ενώ έγινε και αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Επισκοπής και Λάνιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE