Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 49 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό τετραήμερη κράτηση άντρας ηλικίας 33 ετών, οποίος συνελήφθη στις 29/3/2024.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, ενώ έγινε και αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Επισκοπής και Λάνιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.