Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 49 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό τετραήμερη κράτηση άντρας ηλικίας 33 ετών, οποίος συνελήφθη στις 29/3/2024.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, ενώ έγινε και αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Επισκοπής και Λάνιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE