Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 49 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό τετραήμερη κράτηση άντρας ηλικίας 33 ετών, οποίος συνελήφθη στις 29/3/2024.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, ενώ έγινε και αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Επισκοπής και Λάνιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE