Φωτιά στην Επ. Λεμεσού: Συνελήφθη 33χρονος - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Φωτιά στην Επ. Λεμεσού: Συνελήφθη 33χρονος - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Γύρω στις 3 το απόγευμα χθες, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία Μύλος του χωριού Άγιος Θεράπων στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της χρησιμοποιήθηκαν 4 Πυροσβεστικά Οχήματα, ένα του Τμήματος Δασών και ένα του Κοινοτικού Συμβουλίου του χωριού. Από τη φωτιά, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 8 το βράδυ, κάηκαν 5 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων αναφορικά με τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 33χρονου από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι έθεσε τη φωτιά με σκοπό να κάψει άγρια χόρτα.

Ο 33χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE