Ανήλικος έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού - Τον τραυμάτισε ελαφριά

Ανήλικος έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού - Τον τραυμάτισε ελαφριά

Στην σύλληψη ανήλικου στην Δομή Ανηλίκων στην Πάφο προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το μεσημέρι της Τρίτης μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν για προληπτικούς λόγους στην Δομή Ανηλίκων, στην Πάφο, όπου φιλοξενούνται ανήλικοι αλλοδαποί. Λόγω της καταβολής της μηνιαίας πληρωμής υπήρχαν υποψίες ότι θα δημιουργούνταν ένταση μεταξύ τους, πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, όντως δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ανηλίκων και επενέβηκε η Αστυνομία, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού, τραυματίζοντας τον ελαφριά στην παλάμη.

Ο ανήλικος συνελήφθη, μεταφέρθηκε στην Αστυνομία και ανακρίθηκε αλλά λόγω ηλικίας αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο φάκελος θα συμπληρωθεί και θα πάρει τον δρόμο μέσω Νομικής Υπηρεσίας για λήψη οδηγιών κατά πόσο θα διωχθεί ποινικά ο ανήλικος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE