Ανήλικος έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού - Τον τραυμάτισε ελαφριά

Ανήλικος έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού - Τον τραυμάτισε ελαφριά

Στην σύλληψη ανήλικου στην Δομή Ανηλίκων στην Πάφο προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το μεσημέρι της Τρίτης μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν για προληπτικούς λόγους στην Δομή Ανηλίκων, στην Πάφο, όπου φιλοξενούνται ανήλικοι αλλοδαποί. Λόγω της καταβολής της μηνιαίας πληρωμής υπήρχαν υποψίες ότι θα δημιουργούνταν ένταση μεταξύ τους, πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, όντως δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ανηλίκων και επενέβηκε η Αστυνομία, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να έριξε καρέκλα εναντίον Αστυνομικού, τραυματίζοντας τον ελαφριά στην παλάμη.

Ο ανήλικος συνελήφθη, μεταφέρθηκε στην Αστυνομία και ανακρίθηκε αλλά λόγω ηλικίας αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο φάκελος θα συμπληρωθεί και θα πάρει τον δρόμο μέσω Νομικής Υπηρεσίας για λήψη οδηγιών κατά πόσο θα διωχθεί ποινικά ο ανήλικος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE