Πέπλο ομίχλης κάλυψε την Αμμόχωστο - Σαν όαση στην έρημο οι πισίνες ξενοδοχείου - Δείτε βίντεο

Πέπλο ομίχλης κάλυψε την Αμμόχωστο - Σαν όαση στην έρημο οι πισίνες ξενοδοχείου - Δείτε βίντεο

Αγία Νάπα αλλιώς Ντουμπάι… ομίχλη με σκόνη κάλυψε το απόγευμα τα παράλια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική πλατφόρμα kitasweather, πρόκειται για ομίχλη μεταφοράς (advection fog) παρατηρείται σε περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου αυτή την ώρα (16:00, 03/04/2024). Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και τις πρωινές ώρες ανοιχτά της Πάφου. Τις επόμενες ώρες το φαινόμενο θα υποχωρήσει.

Δείτε βίντεο εδώ

*Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τη Vaso Panayi στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook

Η ομίχλη όπως φαίνεται και από την δορυφορική εικόνα η οποία εκτείνεται από τον θαλάσσιο χώρο του νησιού προς την επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE