ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΠΑ: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών - Φωτογραφίες

ΔΗΠΑ: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών - Φωτογραφίες

Η Πολιτική Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, σε σημερινή συνεδρίαση με θέμα τις Εκλογές για ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 9ης Ιουνίου 2024, ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί τις πιο κάτω υποψηφιότητες, προς έγκριση στο Πολιτικό Συμβούλιο. 

Συγκεκριμένα:

1. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣ - Αριστίνδην
2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ – Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΠΑ Λεμεσού & Δημοτικός Σύμβουλος Κάτω Πολεμιδιών
3. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – Αντιπρόεδρος ΔΗΠΑ & Δημοτικός Σύμβουλος Αγλαντζιάς
4. ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Αριστίνδην
5. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ – Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΠΑ & Βουλευτής Λευκωσίας
6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - Αριστίνδην

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου έχει αμιγώς Ευρωπαϊκό προφίλ και στοχεύει στην ανανέωση προσώπων, πολιτικών και λειτουργίας των θεσμών.

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, που καλύπτει όλα τα φάσματα της κοινωνίας, τα ενδιαφέροντα και τις προκλήσεις της, αντιπροσωπεύοντας τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Συνδυάζει την πολιτική εμπειρία, τη σύγχρονη γνώση και την εξειδίκευση, ενώ παράλληλα αντανακλά τις αξίες και ιδεώδη που πρεσβεύουμε ως Δημοκρατική Παράταξη.

Αποτελείται από δυναμικές προσωπικότητες, με αναγνωρισμένη προσφορά, καταρτισμένους και καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά.

Άτομα με σημαντική παρουσία και προσφορά στα κοινά, με αποδεδειγμένες ευαισθησίες.

Τόσο η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, όσο και οι Ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, εργαζόμαστε για μια Ευρώπη που θα βασίζεται στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Οραματιζόμαστε μια Ευρώπη όπου θα υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών και όπου οι Ευρωπαίοι πολίτες θα ζουν με ασφάλεια και θα ευημερούν.

Η πρόταση μας προς την κυπριακή κοινωνία συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά, που θα ωθήσουν τη δημιουργική και παραγωγική συμμετοχή μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκεΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top