Γιάννης Γιοκαρίνης: Τα σκοτάδια του «Νοσταλγού του ροκ εν ρολ» που τον οδήγησαν στο δικαστήριο

Γιάννης Γιοκαρίνης: Τα σκοτάδια του «Νοσταλγού του ροκ εν ρολ» που τον οδήγησαν στο δικαστήριο

Ο αλκοολισμός, ο αγώνας του για απεξάρτηση, η συμπαράσταση της συζύγου του

Τα βαθιά τραύματα και τη μεταμόρφωση του χαρακτήρα – σε επικίνδυνο βαθμό ενίοτε – που δημιουργεί ο αλκοολισμός, ο σκληρός αγώνας για την απεξάρτηση, ένας αγώνας ισόβιος, αλλά και οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν τα άτομα του στενού περιβάλλοντος του εξαρτημένου αναδείχτηκαν χθες μέσα από την δικαστική περιπέτεια του γνωστού τραγουδοποιού Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος βρέθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενος για απόπειρα σωματικής βλάβης εναντίον της 47χρονης συζύγου του μετά από καταγγελία της ίδιας λίγες ώρες νωρίτερα.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE