ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή στο Κάβο Γκρέκο: «Με ψεύδη κάνουν την εκκλησία να φαίνεται ένοχη, αν έγινε κάποιο σφάλμα θα έγινε καλόπιστα»  

Μονή στο Κάβο Γκρέκο: «Με ψεύδη κάνουν την εκκλησία να φαίνεται ένοχη, αν έγινε κάποιο σφάλμα θα έγινε καλόπιστα»   

Τις ευθύνες που επέρριψε στον Δήμο Αγίας Νάπας ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου για την ανέγερση ναού σε περιοχή Natura, στο Κάβο Γκρέκο αλλά και τα σχόλια για κλήρωση λαχνών, σχολίασε ο Ιερέας Αγίας Νάπας, πατήρ Λάμπρος.

«Υπάρχουν αναλήθειες και ψεύδη γύρω από την υπόθεση. Όσο αφορά τους λαχνούς, δεν έγινε έρανος, δεν βγήκαν ούτε σε δημόσια κτήρια ούτε σε καταστήματα ούτε πουθενά οι λαχνοί», είπε συγκεκριμένα.

«Οι λαχνοί ήταν στη διάθεση των πολιτών μόνο στον περίβολο της εκκλησίας. Εμείς από πληροφορία που είχαμε, είδαμε ότι δεν χρειάζεται ειδική άδεια εφόσον είναι στον περίβολο του ναού. Ίσως να υπήρξε κάποια παρεξήγηση. Με ψεύδη κάνουν την εκκλησία να φαίνεται ένοχη. Αν έγινε κάποιο σφάλμα, θα έγινε καλόπιστα», εξήγησε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «το 2023 εκεί που είχαμε σκοπό να βγούμε προς τα έξω με έρανο, αποταθήκαμε και πήραμε άδεια»

Ερωτηθείς εάν πήρανε άδεια για να χτίσουν τη Μονή στο Κάβο Γκρέκο, ο πατήρ Λάμπρος σημείωσε ότι «υπάρχει σε εξέλιξη μια διαδικασία για να εξεταστεί αίτηση για κατά παρέκκλιση άδεια. Δεν υπάρχουν οι τελικές εγκρίσεις αλλά πρέπει να σεβαστούμε τη διαδικασία», χωρίς ακόμα να απαντά εάν θα κατεδαφίσουν τη Μονή σε περίπτωση που δεν πάρουν την άδεια.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top