Άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο: Έγινε καταγραφή στοιχείων - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 21χρονος

Άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο: Έγινε καταγραφή στοιχείων -  Ενώπιον Δικαστηρίου ο 21χρονος

Στη σύλληψη νεαρού 21 ετών από την Συρία προχώρησε η Αστυνομία την Πέμπτη, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης άφιξης πλοιαρίου στο οποίο επέβαιναν 25 παράτυποι μετανάστες.

Το σκάφος εντοπίστηκε το μεσημέρι νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Στην περιοχή έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας τα μέλη της οποίας μετέφεραν τους μετανάστες στο αλιευτικό καταφύγιο GOLDEN COAST στο Παραλίμνι.

Διαπιστώθηκε ότι στο πλοιάριο επέβαιναν 25 άτομα, 15 άντρες, 2 γυναίκες, 5 παιδιά και 3 ασυνόδευτοι από την Συρία.

Έγινε η καταγραφή των στοιχείων τους και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ο 21χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρσκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.