Άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο: Έγινε καταγραφή στοιχείων - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 21χρονος

Άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο: Έγινε καταγραφή στοιχείων -  Ενώπιον Δικαστηρίου ο 21χρονος

Στη σύλληψη νεαρού 21 ετών από την Συρία προχώρησε η Αστυνομία την Πέμπτη, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης άφιξης πλοιαρίου στο οποίο επέβαιναν 25 παράτυποι μετανάστες.

Το σκάφος εντοπίστηκε το μεσημέρι νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Στην περιοχή έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας τα μέλη της οποίας μετέφεραν τους μετανάστες στο αλιευτικό καταφύγιο GOLDEN COAST στο Παραλίμνι.

Διαπιστώθηκε ότι στο πλοιάριο επέβαιναν 25 άτομα, 15 άντρες, 2 γυναίκες, 5 παιδιά και 3 ασυνόδευτοι από την Συρία.

Έγινε η καταγραφή των στοιχείων τους και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ο 21χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρσκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE