ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Προύντζος: Οι 6 πυλώνες του για πράσινη και σύγχρονη Λευκωσία - Πέραν των 300 δράσεων

Χ. Προύντζος: Οι 6 πυλώνες του για πράσινη και σύγχρονη Λευκωσία - Πέραν των 300 δράσεων

'Εξι πυλώνες, με 40 στόχους και πέραν των 300 δράσεων για μια καλύτερη, βιώσιμη, πράσινη και σύγχρονη ευρωπαϊκή Λευκωσία, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της, κίνητρα για τους επισκέπτες και ελκυστικές ευκαιρίες για τους επενδυτές παρουσίασε την Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χαράλαμπος Προύντζος.

'Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στη στρατηγική καταγράφονται στόχοι ενεργειακής αυτονομίας της Λευκωσίας, με ηλεκτρικό τραμ, ηλεκτρικά λεωφορεία, διεύρυνση του δικτύου ηλεκτρικών φορτιστών και μείωση του ενεργειακού κόστους. Περιλαμβάνεται εφαρμογή της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, με χρήση λεωφορείων, πολυώροφους χώρους στάθμευσης, δίκτυο ποδηλατοδρόμων και σκούτερ, καθώς και mobility hubs.

Αναφορά έγινε επίσης στο ΝicosiaApp για ψηφιακή εξυπηρέτηση των Δημοτών, ενημέρωση των επιχειρήσεων, των επενδυτών και των επισκεπτών, ασφάλεια σε κάθε γειτονιά, μείωση της γραφειοκρατίας και αύξηση της παραγωγικότητας στην προσπάθεια της επιτυχούς μεταρρύθμισης, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Ο κ. Προύντζος αναφέρθηκε επίσης στην εισαγωγή της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων και την υποχρεωτική διαβούλευση με 500 υπογραφές, στο πλαίσιο της συμμετοχικότητας και μίλησε για επανασχεδιασμό διαδικασιών, ενίσχυση της υπηρεσίας ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δημοσίων συμβάσεων και διαχείρισης έργων, καθώς και ψηφιοποίηση εξέτασης αιτήσεων και στο στοίχημα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2030.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top