Έκλεψαν χαλκοσωλήνες και εργαλεία από πολυκατοικίες στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Έκλεψαν χαλκοσωλήνες και εργαλεία από πολυκατοικίες στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 42 και 29 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα εναντίον τους, αφορούν δύο καταγγελίες (2 και 4 Απρίλιου 2024), για κλοπές χαλκοσωλήνων και διαφόρων εργαλείων, από δύο πολυκατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν τόσο στην οικία όσο και στο αυτοκίνητο του 29χρονου, ανευρέθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων εργαλεία, κομμάτια χαλκοσωλήνων, αντλίες κ.ά, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ανακρινόμενος ο 42χρονος, φαίνεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη μιας υπόθεσης (κλοπή χαλκοσωλήνων) και υπέδειξε σκηνή στην οποία εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χαλκοσωλήνων.

Αριθμός χαλκοσωλήνων, καθώς επίσης και μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του 29χρονου, αναγνωρίστηκαν από τους παραπονούμενους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE