Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα σε επίπεδο εναλλαγών, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί άσκηση διάσωσης στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Μακρή, στη συμβολή της οδού Καλαμών με Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.


Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων και δραστηριότητα πυροσβεστών κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE