Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα σε επίπεδο εναλλαγών, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί άσκηση διάσωσης στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Μακρή, στη συμβολή της οδού Καλαμών με Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.


Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων και δραστηριότητα πυροσβεστών κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE