Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα σε επίπεδο εναλλαγών, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί άσκηση διάσωσης στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Μακρή, στη συμβολή της οδού Καλαμών με Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.


Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων και δραστηριότητα πυροσβεστών κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE