Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα σε επίπεδο εναλλαγών, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί άσκηση διάσωσης στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Μακρή, στη συμβολή της οδού Καλαμών με Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.


Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων και δραστηριότητα πυροσβεστών κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE