Ελλάδα: Νεκρός 54χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο

Ελλάδα: Νεκρός 54χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στη λεωφόρο Συγγρού, έχασε τη ζωή του ένας 54χρονος μοτοσυκλετιστής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, στην κάθοδο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, σε σημείο όπου γίνονται έργα οδοποιϊας, και προσέκρουσε σε κολόνα.

Συγκεκριμένα, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο ύψος της Στέγης Ωνάση.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE