Ελλάδα: Νεκρός 54χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο

Ελλάδα: Νεκρός 54χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στη λεωφόρο Συγγρού, έχασε τη ζωή του ένας 54χρονος μοτοσυκλετιστής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, στην κάθοδο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, σε σημείο όπου γίνονται έργα οδοποιϊας, και προσέκρουσε σε κολόνα.

Συγκεκριμένα, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο ύψος της Στέγης Ωνάση.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.