ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο – Από διάσωση ηλικιωμένου σε πυρκαγιές

Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο – Από διάσωση ηλικιωμένου σε πυρκαγιές

Η Π.Υ το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε συνολικά σε 24 περιστατικά,  14 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροβσεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 12:47 χθες ανταποκρίθηκαν με ομάδες και οχήματα διάσωσης από σταθμό Υπαίθρου Μονιάτη και Σταθμού Αγίου Ιωάννη Λεμεσού σε αγροτική περιοχή της Κοινότητας Μονάγρι για διάσωση  ηλικιωμένου ατόμου από σύστημα οργώματος μικρού χειροκίνητου γεωργικού σκαπτικού μηχανήματος.

Το άτομο αποπαγιδεύθηκε με ειδική διασωστική εξάρτυση και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στη13:08 χθες, ανταποκρίθηκαν με 2 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμό Βασιλικού και ΕΜΑΚ για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή της Κοινότητας Καλαβασού. Την κατάσβεση υποστήριξαν το  Τμήμα Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και 3 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες. Συνολικά κάηκε ένα περίπου εκτάριο από σπαρτά, ενώ τα αίτια διερευνώνται.

Παράλληλα, ο κύριος Κεττής επισήμανε ότι στις 22:32 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από τον Πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε κατάστημα στην Πάφο, το οποίο χρησιμοποιείται ως κουρείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top