ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή η Πιαλέ Πασιά το απόγευμα λόγω εγκαινίων έργων από Πρόεδρο

Κλειστή η Πιαλέ Πασιά το απόγευμα λόγω εγκαινίων έργων από Πρόεδρο

Κλειστή θα είναι η οδός Πιαλέ Πασιά και όλες οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή από τις 1500 ως τις 2000 λόγω των εγκαινίων δύο έργων τα οποία θα τελέσει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «τα δύο έργα που θα εγκαινιαστούν αφορούν την αποκατάσταση και βελτίωση των προσόψεων των κτιρίων της οδού Πιαλέ Πασά και την δημιουργία του Πάρκου Καλλιτεχνών «Μεσόγειος».

Συγκεκριμένα από τις τρείς το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Απριλίου, μέχρι και τις οκτώ απόψε θα κλείσει η οδός Πιαλέ Πασιά και όλες οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, ενώ η πρόσβαση και η στάθμευση οδό Πιαλέ Πασά τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Λίγες μόνο μέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει ακόμα περισσότερο, με τα κόμματα να καταβάλλουν προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top