ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή στο Κάβο Γκρέκο: Έχτισαν κοντά και τεράστιο κέντρο διεξαγωγής γάμων - Λειτουργεί παράνομα

Μονή στο Κάβο Γκρέκο: Έχτισαν κοντά και τεράστιο κέντρο διεξαγωγής γάμων - Λειτουργεί παράνομα

Μετά την αποκάλυψη ότι είχε ανεγερθεί παράνομα μονή σε περιοχή Natura στο Κάβο Γκρέκο, στο «φως» βγαίνει και η παράνομη κατασκευή κέντρου δεξιώσεων την περιοχή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ανέφερε ότι νέες πληροφορίες, που διερευνώνται, κάνουν λόγο για ανέγερση τεράστιου κέντρου διεξαγωγής δεξιώσεων γάμου.

«Στην γύρω περιοχή, ακριβώς στα όρια της και δίπλα στο συγκεκριμένο κτίσμα έχει κτιστεί και λειτουργεί παράνομα κέντρο διεξαγωγή δεξιώσεων γάμων, το οποίο είναι κλειστή αίθουσα αλλά έχει και ανοικτό χώρο », επεσήμανε.

Όπως ανέφερε ο κ. Περδίκης, τίθενται σοβαρά ερωτήματα κατά πόσο αυτό το κτίσμα, το οποίο προκαλεί τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον της περιοχή, έχει κτιστεί και λειτουργεί νόμιμα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι, ο ίδιος έχει στην κατοχή του επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα, η οποία λέει ότι λειτουργεί παράνομα.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

*Εικόνα αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top