Στους 22 οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στους 22 οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Μία βάρκα με 22 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Δημοκρατίας ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η βάρκα εντοπίστηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι να βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβησαν στη περιοχή και συνόδευσαν με ασφάλεια τη βάρκα στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στον Πρωταρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξάνονται ραγδαία τα πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο - Ποια η διαδικασία για απέλαση τους και πώς μπορούν να τους καταγγείλουν οι πολίτες

Στη περιοχή μεταβαίνουν ανακριτές της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει καταγραφή των στοιχείων των παράτυπων μεταναστών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στη Κοκκινοτριμιθιά.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE