Στους 22 οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στους 22 οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Μία βάρκα με 22 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Δημοκρατίας ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η βάρκα εντοπίστηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι να βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβησαν στη περιοχή και συνόδευσαν με ασφάλεια τη βάρκα στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στον Πρωταρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξάνονται ραγδαία τα πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο - Ποια η διαδικασία για απέλαση τους και πώς μπορούν να τους καταγγείλουν οι πολίτες

Στη περιοχή μεταβαίνουν ανακριτές της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει καταγραφή των στοιχείων των παράτυπων μεταναστών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στη Κοκκινοτριμιθιά.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.