ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: «Αυτή με χτύπησε και μου χρωστάει λεφτά» ισχυρίζεται ο σύντροφος της 47χρονης που πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο

Ελλάδα: «Αυτή με χτύπησε και μου χρωστάει λεφτά» ισχυρίζεται ο σύντροφος της 47χρονης που πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο

Ένα πολύ σβοαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, όταν ένας 42χρονος κατηγορήθηκε πως χτυπούσε τη 47χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα, όπως ανέφερε το flamis.gr, έβαλε τις φωνές και στι συνέχεια για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου που διέμενε στο πεζοδρόμιο, χωρίς να φορά καν τα παπούτσια της.

Στο σημείο έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στα Δικαστήρια ο άνδρας που μίλησε στις κάμερες έξω από το αστυνομικό τμήμα και ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε. Αντίθετα, όπως ισχυρίστηκε, εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Δείτε το βίντεο 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top