Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις , η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τη χρήση χρεωστικής κάρτας ανεφοδιασμού καυσίμων (ιδιοκτησία εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων), η οποία εν αγνοία της εταιρίας, χρησιμοποιήθηκε σε 80 περιπτώσεις σε τέσσερα διαφορετικά πρατήρια στην Πάφο, για ανεφοδιασμό οχημάτων, που δεν ανήκουν στην εν λόγω εταιρία.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο, που προέβαινε στους ανεφοδιασμούς οχημάτων με τη χρήση της εν λόγω κάρτας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE