Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις , η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τη χρήση χρεωστικής κάρτας ανεφοδιασμού καυσίμων (ιδιοκτησία εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων), η οποία εν αγνοία της εταιρίας, χρησιμοποιήθηκε σε 80 περιπτώσεις σε τέσσερα διαφορετικά πρατήρια στην Πάφο, για ανεφοδιασμό οχημάτων, που δεν ανήκουν στην εν λόγω εταιρία.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο, που προέβαινε στους ανεφοδιασμούς οχημάτων με τη χρήση της εν λόγω κάρτας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE