Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Τσάκωσαν 31χρονο: Χρησιμοποίησε 80 φορές την κάρτα ανεφοδιασμού εταιρείας για να βάζει καύσιμα σε άλλα οχήματα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις , η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τη χρήση χρεωστικής κάρτας ανεφοδιασμού καυσίμων (ιδιοκτησία εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων), η οποία εν αγνοία της εταιρίας, χρησιμοποιήθηκε σε 80 περιπτώσεις σε τέσσερα διαφορετικά πρατήρια στην Πάφο, για ανεφοδιασμό οχημάτων, που δεν ανήκουν στην εν λόγω εταιρία.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο, που προέβαινε στους ανεφοδιασμούς οχημάτων με τη χρήση της εν λόγω κάρτας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE