ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο ΠτΔ - Βλέπει Μητσοτάκη και Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στην Αθήνα ο ΠτΔ - Βλέπει Μητσοτάκη και Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα απευθύνει ομιλία σήμερα στις 11:15πμ, στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε γεύμα με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν και τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
 
Μετά το γεύμα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει κατ'ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με βασικό θέμα συζήτησης τη διαχείριση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών των τελευταίων ημερών, από τον Λίβανο, και συγκεκριμένους τρόπους αποτροπής του εν λόγω φαινομένου μέσω της ενεργότερης εμπλοκής της ΕΕ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top