Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε ρωσική επίθεση σε χωριό στην γραμμή του μετώπου στη νοτιοανατολική περιφέρεια Ζαπορίζια της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της.

"Δύο άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν από τα συντρίμμια του σπιτιού τους, το οποίο επλήγη από ρωσικό βλήμα", ανέφερε ο Ιβάν Φεντόροφ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι από τη ρωσική επίθεση στο χωριό Χουλιαϊπόλ τραυματίστηκε επίσης ένας άνθρωπος.

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν το χωριό με πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης Grad.

Η γραμμή του μετώπου στην Ζαπορίζια βομβαρδίζεται αδιάκοπα από τις ρωσικές δυνάμεις με ρουκέτες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και πυρά πυροβολικού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE