Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε ρωσική επίθεση σε χωριό στην γραμμή του μετώπου στη νοτιοανατολική περιφέρεια Ζαπορίζια της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της.

"Δύο άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν από τα συντρίμμια του σπιτιού τους, το οποίο επλήγη από ρωσικό βλήμα", ανέφερε ο Ιβάν Φεντόροφ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι από τη ρωσική επίθεση στο χωριό Χουλιαϊπόλ τραυματίστηκε επίσης ένας άνθρωπος.

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν το χωριό με πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης Grad.

Η γραμμή του μετώπου στην Ζαπορίζια βομβαρδίζεται αδιάκοπα από τις ρωσικές δυνάμεις με ρουκέτες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και πυρά πυροβολικού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE