Αγγλία: Στο παρά τρίχα γλίτωσε ένα κοριτσάκι από γερανό που έπεσε πάνω στο σπίτι του

Αγγλία: Στο παρά τρίχα γλίτωσε ένα κοριτσάκι από γερανό που έπεσε πάνω στο σπίτι του

Τυχερό στάθηκε ένα κοριτσάκι καθώς γλίτωσε από πτώση γερανού, ο οποίος έπεσε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου βρισκόταν. Το δραματικό βίντεο καταγράφει το παιδί να παίζει στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του στο Γουίγκαν, 26 χλμ. βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, όταν ένα φορτηγό με βαρύ φορτίο χάνει τον έλεγχο και αναποδογυρίζει.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας γερανός μετέφερε ένα μεγάλο μεταλλικό κοντέινερ από το απέναντι σπίτι. Το κοριτσάκι φαίνεται να παίζει με το ποδήλατό του, όταν ακούγεται ξαφνικά η φωνή ενός ενήλικα να το προειδοποιεί να απομακρυνθεί, καθώς το φορτίο πλησιάζει απειλητικά το σημείο, όπου βρισκόταν η μικρή. 

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κανείς και ο γερανός απλά τρύπησε τον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την πτώση του γερανού, εικάζεται ότι ευθύνονται οι ισχυροί άνεμοι της καταιγίδας «Κάθλιν», που σάρωσε το Σαββατοκύριακο τη βορειοδυτική Αγγλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE