Τροχαίο στη Λευκωσία: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες για το ατύχημα στο δρόμο Παλαιχωρίου

Τροχαίο στη Λευκωσία: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες για το ατύχημα στο δρόμο Παλαιχωρίου

Η Αστυνομία διερευνά οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.10πμ. σήμερα Δευτέρα, 08 Απριλίου, στον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, με ενεχόμενα οχήματα βυτιοφόρο και σαλούν, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου οχήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής σύγκρουσης, καλούμε οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησης της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE