Ελλάδα: Ασθενής κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο– Πυροβόλησαν στον αέρα οι αστυνομικοί

Ελλάδα: Ασθενής κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο– Πυροβόλησαν στον αέρα οι αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο της Άρτας το βράδυ της Κυριακής 7/4. Ένας ασθενής κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές και τους απειλούσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής που νοσηλευόταν στην πνευμονολογική αρνήθηκε να μετακινηθεί σε άλλη κλινική και άρπαξε ένα ψαλίδι κυνηγώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μολονότι γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αυτός συνέχισε τις απειλές και τους εκφοβισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο, βρήκαν τον 45χρονο στον περίβολο. Και πάλι αρνήθηκε να παραδώσει το ψαλίδι και τότε ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα προς εκφοβισμό.

Ο ασθενής φοβήθηκε και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στην Αστυνομία όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατόπιν εντολής της εισαγγελίας ο άνδρας μεταφέρθηκε και πάλι για νοσηλεία στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE