Πυρκαγιά σε ακόμη ένα πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Ζημιές σε εξωτερικό δωμάτιο

Πυρκαγιά σε ακόμη ένα πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Ζημιές σε εξωτερικό δωμάτιο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από φωτιά σε πρακτορείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:40 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Άγιο Αντρέα και συγκεκριμένα επί της οδού Λουκή Ακρίτα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις όσο και μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε δωμάτιο που εφάπτεται του πρακτορείου και χρησιμοποιείται ως χώρος καπνιστών.

Οι εξετάσεις για τα αίτια άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (7/4) σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Καϊμακλί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE