Πυρκαγιά σε ακόμη ένα πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Ζημιές σε εξωτερικό δωμάτιο

Πυρκαγιά σε ακόμη ένα πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Ζημιές σε εξωτερικό δωμάτιο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από φωτιά σε πρακτορείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:40 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Άγιο Αντρέα και συγκεκριμένα επί της οδού Λουκή Ακρίτα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις όσο και μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε δωμάτιο που εφάπτεται του πρακτορείου και χρησιμοποιείται ως χώρος καπνιστών.

Οι εξετάσεις για τα αίτια άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (7/4) σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Καϊμακλί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE