Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού παρά τον Ύψωνα

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού παρά τον Ύψωνα

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της δεξιάς λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Ύψωνα, που είχε κλείσει προσωρινά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Τετάρτης. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Στο σημείο της σύγκρουσης, μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου, είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και εξετάσεις. Η οδηγός του σαλούν οχήματος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τυγχάνει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE