Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού παρά τον Ύψωνα

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού παρά τον Ύψωνα

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της δεξιάς λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Ύψωνα, που είχε κλείσει προσωρινά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Τετάρτης. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Στο σημείο της σύγκρουσης, μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου, είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και εξετάσεις. Η οδηγός του σαλούν οχήματος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τυγχάνει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE