Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες με τον Πρόεδρο της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Ραμαζανιού και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι δύο άνδρες «αξιολόγησαν την συνάντηση». Ο Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε κάθε καλό στον Τατάρ, τους Τουρκοκύπριους και όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για το Ραμαζάνι.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ για το Ραμαζάνι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.