Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες με τον Πρόεδρο της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Ραμαζανιού και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι δύο άνδρες «αξιολόγησαν την συνάντηση». Ο Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε κάθε καλό στον Τατάρ, τους Τουρκοκύπριους και όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για το Ραμαζάνι.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ για το Ραμαζάνι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE