ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση 10% των προς πώληση κατοικιών στα κατεχόμενα

Αύξηση 10% των προς πώληση κατοικιών στα κατεχόμενα

Στα τέλη Μαρτίου, ο αριθμός των κατοικιών προς πώληση στα κατεχόμενα αυξήθηκε κατά 2,96% σε σχέση με τον Φεβρουάριο και κατά 10,92% σε σχέση με την αρχή του έτους, με περισσότερα από 21.000 σπίτια να περιμένουν αγοραστές.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα επικαλείται σήμερα άρθρο της τ/κ ιστοσελίδας Gıynık. Ο αριθμός των κατοικιών προς πώληση, ο οποίος ήταν 19.251 στο τέλος Δεκεμβρίου 2023, έφτασε τις 19.592 στο τέλος Ιανουαρίου, 20.526 στο τέλος Φεβρουαρίου και 21.133 τον Μάρτιο.

Με την προσθήκη του αριθμού των ημιτελών κατασκευών, των εγκαταλελειμμένων κτιρίων και των ολοκληρωμένων κτιρίων προς πώληση, ο αριθμός όλων των προς πώληση στην αγορά ανέρχεται σε 21.354, προστίθεται. Μέσα σε δύο μήνες, ο αριθμός των ακινήτων προς πώληση αυξήθηκε από 20.000 σε 21.000.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για κατασκευές που χτίζονται για να σφετεριστούν τις ελληνοκυπριακές περιουσίες και «δεν μπορούν να αναλυθούν ως υγιής οικονομία. Ο κατασκευαστικός τομέας έχει γίνει συνώνυμο της κλοπής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top