ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λετυμπιώτης: «Στο επίκεντρο της Κυβέρνησης τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής»

Λετυμπιώτης: «Στο επίκεντρο της Κυβέρνησης τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής»

Τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής βρίσκονται στο επίκεντρο της διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη, επιδεικνύοντας και την ευαισθησία της και αποτελούν βασικό πυλώνα των κυβερνητικών πολιτικών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Πάφο από το Ladies Circle Paphos, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως «οι προσπάθειες της Kυβέρνησης παραμένουν επικεντρωμένες στο να προάξουν πολιτικές που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας οι οποίοι είναι ευάλωτοι ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Είναι ακριβώς και μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, συνέχισε, που μπορούν να υλοποιούνται εκείνες οι πολιτικές που είναι ανακουφιστικές για τα άτομα που χρειάζονται.

Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως ως Κυβέρνηση στόχος τους είναι να βελτιώνουν την καθημερινότητα του κάθε συμπολίτη μας, της κάθε συμπολίτισσας μας καθημερινά μέσα από την υλοποίηση ενός πολύ φιλόδοξου προγράμματος διακυβέρνησης που έχει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Επεσήμανε επίσης πως ο ΠτΔ, φιλοδοξεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα της διακυβέρνησης στην ολότητα του ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης το οποίο αποτελεί το κοινωνικό του συμβόλαιο με τους πολίτες.

Θέλουμε και οραματιζόμαστε, συνέχισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μια Κύπρο για την οποία οι πολίτες της θα είναι υπερήφανοι, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. «Μια Κύπρο, στην οποία τα παιδιά μας θα νιώθουν περήφανοι να επιστρέψουν πίσω αλλά και που οι γονείς μας θα μπορούν να ζουν σε μια χώρα ευημερίας και προκοπής», κατέληξε.

Τέλος ο κ. Λετυμπιώτης συνεχάρη το Ladies Circle Paphos για την πρωτοβουλία.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και την έκθεση ζωγραφικής «Μνήμες» της Γεωργίας Παπίρη, ομιλητής ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ενώ η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Η Πρώτη Κυρία ανέφερε πως ο ΠτΔ συνεχίζει αυτό που δεσμεύτηκε προεκλογικά, την διαβούλευση με την κοινωνία των πολιτών, ούτως ώστε, όπως είπε, «να είμαστε κοντά σε όλους, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να μεταφέρουμε στην πρωτεύουσα και σε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι».

Επιπρόσθετα ανέφερε πως η Κύπρος δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα αλλά είναι οι άνθρωποι σε όλη της την επικράτεια, δηλώνοντας πως είναι σημαντικό να προσφέρεται η ίδια ποιότητα ζωής σε όλους τους πολίτες της Κύπρου.

Εξάλλου για την έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Παπίρη μίλησε ο εικαστικός Σέργης Χατζηαδάμου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για μια καθοριστική έκθεση ζωγραφικής «Είναι μια έκφραση της ψυχής, ανεξάρτηση από τους περιορισμούς της τεχνικής ή της παράδοσης» είπε.

Όπως αναφέρθηκε όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελου Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top