Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο ετών σε άνδρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη μεταφορά αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η υπόθεση αφορούσε στην άφιξη 22 παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, στις 30 Δεκεμβρίου, 2023».

Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν «και ο 21χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για αδικήματα παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία, και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στη Δημοκρατία».

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στον 21χρονο ποινή φυλάκισης 24 μήνες.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE