Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης (10/04), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο της οικίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο της οικίας, με αποτέλεσμα το δωμάτιο, ο εξοπλισμός του και η στέγη να πάθουν εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκε επίσης διπλανό δώματιο. 

Η ένοικος της κατοικίας απουσίαζε την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου ανταποκριθήκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση έγινε είσοδος από τα μέλη με χρήση αναπνευστικών συσκεύων. 

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE