Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης (10/04), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο της οικίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο της οικίας, με αποτέλεσμα το δωμάτιο, ο εξοπλισμός του και η στέγη να πάθουν εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκε επίσης διπλανό δώματιο. 

Η ένοικος της κατοικίας απουσίαζε την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου ανταποκριθήκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση έγινε είσοδος από τα μέλη με χρήση αναπνευστικών συσκεύων. 

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.