Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης (10/04), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο της οικίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο της οικίας, με αποτέλεσμα το δωμάτιο, ο εξοπλισμός του και η στέγη να πάθουν εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκε επίσης διπλανό δώματιο. 

Η ένοικος της κατοικίας απουσίαζε την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου ανταποκριθήκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση έγινε είσοδος από τα μέλη με χρήση αναπνευστικών συσκεύων. 

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE