Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές - Απουσίαζε η ένοικος

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης (10/04), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο της οικίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο της οικίας, με αποτέλεσμα το δωμάτιο, ο εξοπλισμός του και η στέγη να πάθουν εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκε επίσης διπλανό δώματιο. 

Η ένοικος της κατοικίας απουσίαζε την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου ανταποκριθήκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση έγινε είσοδος από τα μέλη με χρήση αναπνευστικών συσκεύων. 

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE