ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα σε ανακοινώσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα σε ανακοινώσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας»

Σύντομα η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη και τον ρόλο των κυπριακών επιχειρήσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΕΒ, στη Λευκωσία, για συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΕΒ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «βρίσκομαι σήμερα στην ΟΕΒ, θέλω να αναφέρω πρώτα και πάνω από όλα ότι τους προσεγγίζουμε ως συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια για ενίσχυση της οικονομίας της χώρας μας.

Διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις, περιλαμβανομένης και της δικής μας Κυβέρνησης, εργαζόμαστε ώστε να προσελκύσουμε ποιοτικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή πρέπει να δούμε και τους Κύπριους επιχειρηματίες, πρέπει να δούμε πώς μέσα από συγκεκριμένα κίνητρα, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις ενισχύουμε και στην Κύπρο τους Κύπριους επιχειρηματίες, αλλά και τις δραστηριότητες τους στο εξωτερικό. Και είναι ένας από τους λόγους που είμαι σήμερα εδώ, για να συζητήσουμε συγκεκριμένα.

Και σύντομα η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κάποιες ανακοινώσεις που αφορούν συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη και τον ρόλο των κυπριακών επιχειρήσεων». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top