Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ο Ο. Τζ. Σίμπσον, ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου το όνομα του οποίο ενεπλάκη στη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του με τον εραστή της.

Η σύλληψή του για την υπόθεση και έπειτα η δίκη, στην οποία απαλλάχτηκε, ήταν μία από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις των αρχών της δεκαετίας του '90 στις ΗΠΑ.


Ο Σίμπσον πέθανε την Τετάρτη στο Λας Βέγκας, όπως ανέφερε η οικογένειά του. Όπως ήταν γνωστό, ο Σίμπσον έπασχε από καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.