Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο. Τζ. Σίμπσον

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ο Ο. Τζ. Σίμπσον, ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου το όνομα του οποίο ενεπλάκη στη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του με τον εραστή της.

Η σύλληψή του για την υπόθεση και έπειτα η δίκη, στην οποία απαλλάχτηκε, ήταν μία από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις των αρχών της δεκαετίας του '90 στις ΗΠΑ.


Ο Σίμπσον πέθανε την Τετάρτη στο Λας Βέγκας, όπως ανέφερε η οικογένειά του. Όπως ήταν γνωστό, ο Σίμπσον έπασχε από καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.