Ελλάδα: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Λεωφόρο Υμηττού

Ελλάδα: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Λεωφόρο Υμηττού

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Υμηττού, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος μοτοσικλετιστής να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 03:35 επί της Λ. Υμηττού 276, με κατεύθυνση προς Νέο Κόσμο, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE