ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Το Σάββατο 13.04.24, θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) 5χλμ., όπου θα δοθεί η εκκίνηση από την Επίχωση η ώρα 09:00. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή 28ης Οκτωβρίου Ανατολικά, μέχρι την συμβολή με την οδό Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL) και ακολούθως Δυτικά στο σημείο εκκίνησης.

Κατά τον Μαραθώνιο, θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με τις αποκοπές να γίνονται από μέλη της Αστυνομίας και Τροχονόμους του Δήμου Λεμεσού.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από την συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου – Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή  των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου – Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTWL) θα είναι κλειστός για την τροχαία.

Κυριακή 14/04/2024

Την Κυριακή 14.04.2024 και ώρα 07:30 θα πραγματοποιηθεί  στη Λεμεσό ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με την συμμετοχή πέραν των 10000  δρομέων. 

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με Δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς την Φρ. Ρούσβελτ, από το κ. κόμβο Νέου Λιμανιού, διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού προς το κ. κυκλικό κόμβο ‘‘Lady΄s Mile’’ τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα  ‘‘My Mall’’ φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φρ. Ρούσβελτ, συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι την συμβολή με την είσοδο του  ‘‘Water park’’, όπου γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγ. Σαράντα παρά το ξενοδοχείο ‘‘Elias Hotel’’, όπου γίνεται επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας, καθώς επίσης και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑΕυρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top