Τον επαναφέρε

Τον επαναφέρε

Λογικά ο Σα Πίντο θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα των Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος έχει να αγωνιστεί ως βασικός από τις 10 Μαρτίου και το ματς με τον Άρη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πίστεψε στα τελευταία παιχνίδια τoν Τομανέ και του έδωσε αρκετά λεπτά, βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ και βοήθησε να έρθει η ανατροπή, ωστόσο δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE