Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Το Yπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας συμβούλευσε τους πολίτες της χώρας να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, όπως αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική οδηγία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιαστική κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, κάτι που θα προκαλούσε σημαντική δυσκολία στην αναχώρηση από αυτές τις χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς περιορισμούς στα αεροπορικά δρομολόγια και αδυναμία να περάσει κανείς από χερσαίες συνοριακές διαβάσεις», πρόσθεσε το Υπουργείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE