Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Το Yπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας συμβούλευσε τους πολίτες της χώρας να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, όπως αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική οδηγία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιαστική κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, κάτι που θα προκαλούσε σημαντική δυσκολία στην αναχώρηση από αυτές τις χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς περιορισμούς στα αεροπορικά δρομολόγια και αδυναμία να περάσει κανείς από χερσαίες συνοριακές διαβάσεις», πρόσθεσε το Υπουργείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE