Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Το Yπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας συμβούλευσε τους πολίτες της χώρας να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, όπως αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική οδηγία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιαστική κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, κάτι που θα προκαλούσε σημαντική δυσκολία στην αναχώρηση από αυτές τις χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς περιορισμούς στα αεροπορικά δρομολόγια και αδυναμία να περάσει κανείς από χερσαίες συνοριακές διαβάσεις», πρόσθεσε το Υπουργείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE