Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Το Yπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας συμβούλευσε τους πολίτες της χώρας να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, όπως αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική οδηγία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιαστική κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, κάτι που θα προκαλούσε σημαντική δυσκολία στην αναχώρηση από αυτές τις χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς περιορισμούς στα αεροπορικά δρομολόγια και αδυναμία να περάσει κανείς από χερσαίες συνοριακές διαβάσεις», πρόσθεσε το Υπουργείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.