Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Η Πολωνία συμβουλεύει για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Λίβανο και Παλαιστίνη

Το Yπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας συμβούλευσε τους πολίτες της χώρας να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, όπως αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική οδηγία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιαστική κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, κάτι που θα προκαλούσε σημαντική δυσκολία στην αναχώρηση από αυτές τις χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς περιορισμούς στα αεροπορικά δρομολόγια και αδυναμία να περάσει κανείς από χερσαίες συνοριακές διαβάσεις», πρόσθεσε το Υπουργείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE