Πέθανε ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Πέθανε ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι, ήταν άρρωστος εδώ και πολλά χρόνια, μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ήταν 83 ετών.

Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους.
Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η σύντροφός του Sandra Bergman Nilsonn.

Στη δεκαετία του 2000, γεννήθηκε το τμήμα Roberto Cavalli Home, το οποίο παρουσιάστηκε στο Salone del Mobile το 2012.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE