Πέθανε ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Πέθανε ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι, ήταν άρρωστος εδώ και πολλά χρόνια, μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ήταν 83 ετών.

Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους.
Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η σύντροφός του Sandra Bergman Nilsonn.

Στη δεκαετία του 2000, γεννήθηκε το τμήμα Roberto Cavalli Home, το οποίο παρουσιάστηκε στο Salone del Mobile το 2012.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE