Παράνομη ανέγερση εκκλησίας στη Λεμεσό καταγγέλει ο Περδίκης - Δείτε φωτογραφία

Παράνομη ανέγερση εκκλησίας στη Λεμεσό καταγγέλει ο Περδίκης - Δείτε φωτογραφία

Παράνομη ανέγερση εκκλησίας στο Καλό Χωριό Λεμεσού καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σε χαλιτικη γη στο Καλόχωριο Λεμεσού εντοπίστηκε ακόμα μια αυθαίρετη οικοδομή που παρουσιάζεται ως εκκλησία. Όποιος έχει κάποιες θεολογικές ανησυχίες κτιζει και ενα αυθαίρετο όπου φτασει.Η υπόθεση διερευνάται».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.