Ναρκωτικά σε ντουλάπι δεσμοφύλακα - Διευκρινίσεις Φυλακών για το δημοσίευμα

Ναρκωτικά σε ντουλάπι δεσμοφύλακα - Διευκρινίσεις Φυλακών για το δημοσίευμα

Μετά από έρευνα που διενήργησε, εντόπισε σε ντουλάπι το οποίο χρησιμοποιείται από δεσμοφύλακες συσκευασία η οποία περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία, απέκλεισε τον χώρο και ενημέρωσε την ΥΚΑΝ αμέσως για τις δικές της ενέργειες, διευκρινίζει το Τμήμα Φυλακών σε σχέση με χθεσινό δημοσίευμα για το θέμα.

«Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε σε ντουλάπι το οποίο χρησιμοποιείται από δεσμοφύλακες συσκευασία η οποία περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία. Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε και ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ για τις δικές της ενέργειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, προστίθεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.