Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου εξέπνευσε ένας 61χρονος, ο οποίος είχε τραυματισθεί πολύ βαριά όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 σε χωράφι στις Μαλάδες Ηρακλείου ενώ ο 61χρονος εκτελούσε εργασίες σε χωράφι όταν το τρακτέρ ανετράπη.

Ο άτυχος οδηγός του τρακτέρ με πολύ βαριά τραύματα διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε το βράδυ του Σαββάτου 13/4 υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE