Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου εξέπνευσε ένας 61χρονος, ο οποίος είχε τραυματισθεί πολύ βαριά όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 σε χωράφι στις Μαλάδες Ηρακλείου ενώ ο 61χρονος εκτελούσε εργασίες σε χωράφι όταν το τρακτέρ ανετράπη.

Ο άτυχος οδηγός του τρακτέρ με πολύ βαριά τραύματα διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε το βράδυ του Σαββάτου 13/4 υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.