«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

Σε πέντε καταγγελίες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου φέρεται να λειτουργούσαν χωρίς να κατέχουν άδεια λειτουργίας, άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και άδεια μετάδοσης μουσικής.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν καταγγελθεί άλλα δώδεκα κέντρα αναψυχής στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.