«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

Σε πέντε καταγγελίες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου φέρεται να λειτουργούσαν χωρίς να κατέχουν άδεια λειτουργίας, άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και άδεια μετάδοσης μουσικής.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν καταγγελθεί άλλα δώδεκα κέντρα αναψυχής στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE