«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

Σε πέντε καταγγελίες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου φέρεται να λειτουργούσαν χωρίς να κατέχουν άδεια λειτουργίας, άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και άδεια μετάδοσης μουσικής.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν καταγγελθεί άλλα δώδεκα κέντρα αναψυχής στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.