Συναγερμός στις Αρχές: Νέα άφιξη μεταναστών - Εντοπίστηκε πλοιάριο με 22 άτομα

Συναγερμός στις Αρχές: Νέα άφιξη μεταναστών - Εντοπίστηκε πλοιάριο με 22 άτομα

Νέα βάρκα με 22 επιβαίνοντες εντόπισαν τα ραντάρ στη 13:00 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο όπου εντοπίστηκε η βάρκα έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομιας.

Διαπιστώθηκε ότι στη βάρκα επέβαιναν 22 άνθρωποι, πρόκειται για 2 γυναίκες 2 παιδιά και 18 ανδρες, οι οποίοι μεταφέρονται με ασφάλεια στο λιμάνι Λαρνακας όπου θα γίνει η καταγραφή των στοιχείων τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.