Εφιάλτης για 35χρονη στην Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό

Εφιάλτης για 35χρονη στην Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 35χρονη στην Καλαμάτα όταν δέχθηκε επίθεση από άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την Κυριακή (14/4) όταν ένας 29χρονος προσέγγισε την κοπέλα, η οποία εκείνη την ώρα έψαχνε τον σύντροφο της στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, και προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει, λέγοντάς της πως ξέρει που βρίσκεται ο σύντροφός της.

Η κοπέλα πείστηκε και τότε ο δράστης την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού όπου αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η 35χρονη έβαλε τις φωνές και κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει σε βοήθεια. Αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και μετά από λίγο τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE