Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας 36χρονου - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας 36χρονου - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Απριλίου, μετά από ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας, στο χωριό Φρέναρος, της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 01:40, όταν άγνωστα πρόσωπα άνοιξαν πυρ εναντίον της οικίας, που ανήκει σε 36χρονο.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έπεσαν τέσσερις πυροβολισμοί κατά της οικίας. 

Οι πυροβολισμοί έπληξαν την πρόσοψη της οικίας και μια γυάλινη μπαλκονόπορτα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν οι εξετάσεις και η σκηνή έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.