Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας 36χρονου - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας 36χρονου - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Απριλίου, μετά από ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας, στο χωριό Φρέναρος, της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 01:40, όταν άγνωστα πρόσωπα άνοιξαν πυρ εναντίον της οικίας, που ανήκει σε 36χρονο.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έπεσαν τέσσερις πυροβολισμοί κατά της οικίας. 

Οι πυροβολισμοί έπληξαν την πρόσοψη της οικίας και μια γυάλινη μπαλκονόπορτα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν οι εξετάσεις και η σκηνή έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE