Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Η Κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μετά την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ το Σάββατο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ, είπε ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας βρίσκεται σε διαρκή σύνοδο, και αν υπάρξει τίποτε άλλο θα γίνουν ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς αν υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο, ο Εκπρόσωπος είπε «δεν έχουμε ενδείξεις εμείς που να προκαλούν ανησυχία», σημειώνοντας ωστόσο το θέμα της ευρύτερης ανάφλεξης στην περιοχή της Κύπρου. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, «λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλειά μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE