Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Η Κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μετά την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ το Σάββατο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ, είπε ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας βρίσκεται σε διαρκή σύνοδο, και αν υπάρξει τίποτε άλλο θα γίνουν ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς αν υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο, ο Εκπρόσωπος είπε «δεν έχουμε ενδείξεις εμείς που να προκαλούν ανησυχία», σημειώνοντας ωστόσο το θέμα της ευρύτερης ανάφλεξης στην περιοχή της Κύπρου. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, «λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλειά μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE