Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Tραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών και κατά τις ίδιες πληροφορίες υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ

Το κτήριο που κατέρρευσε βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.

peiraias___1_
peiraias___2_

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE